דוכן אוכל
אוכל מאז ומתמיד היה גולת הכותרת של כל אירוע. גם לפני עשרות שנים אנשים היו באים לאירוע וחושבים על האוכל שיוגש באירוע בין אם מדובר באירוע קטן הנארח בבית של מישהו לבין אירוע גדול הנערך באולם אירועים או בשטח פתוח כלשהו. ימי הולדת, חתונות, אירועי חברה, בר/בת מצווה, ימי כיף/גיבוש, השקות – בכל אלה ועוד אירועים אחרים ניתן למצוא דוכני אוכל מכל הבא ליד. אין ספק כי כאשר מדובר באוכל זו האטרקציה הכי טובה והראשונה שצריך לכלול באירוע שלכם.
כך הפכו דוכני האוכל לאטרקציה בפני עצמה:
אז נכון שבכל אירוע יש תפריט קייטרינג לאירועים, ואנשים רבים באירוע שלכם יכולים ליהנות מהמנות הבשריות המוגשות אך שילוב של דוכני אוכל באירוע שלכם הוא בגדר חובה. לאורך השנים הפכו דוכני האוכל לאטרקציה של ממש וכיום הם מוצגים לראווה בכל אירוע, אפילו בשטח הכניסה כך שהם הדבר הראשון הקשור לאוכל שהאורחים שלכם רואים וטועמים ממנו. אלה יכולים להיות דוכני האוכל המספקים את התפריט העיקרי באירוע או דוכנים המציגים אפשרויות שונות לקינוחים כמו גלידות, וופל בלגי, עוגות ועוד.
סוגי דוכנים שניתן להזמין לאירוע שלכם:
- דוכן האוכל הפופולרי ביותר היום הוא אוטו אוכל – מדובר בטרנד עכשיווי שתפס חזק בשנים האחרונות והוא למעשה דוכן בצורת משאית (משאית אמיתי שחונה במקום ונפתחת לצורה של דוכן). ניתן לשלב בה סוגים שונים של מאכלים להגשה.
- דוכן פיצה – כתוספת לארוחה או כקינוח. פיצות עם מגוון סוגי תוספות שיקלעו לטעם של כולם. מתאים בעיקר לאירועים עם קייטרינג חלבי.
- דוכן נקניקיות – דוכן מסורתי שיכול להתאים לכל אירוע, במיוחד לימי הולדת, אירועים בשטח ואירועים בהם יש ילדים.
- דוכנים נוספים: דוכן פלאפל טעים במיוחד, דוכן פיתה דרוזית מסורתית, דוכן וופל בלגי, דוכן תפוח אדמה, דוכני בשר על האש, דוכני גלידה ועוד. ניתן לשלב עם דוכני שתייה מסוגים שונים להשלמת החוויה עבור האורחים.
איך לבחור חברה שממנה נזמין את דוכני האוכל לאירוע שלנו?
אין ספק כי דוכן אוכל באירוע שלכם יהיה אטרקציה של ממש. אנשים אוהבים אוכל, מגיעים לאירוע עם הרבה ציפיות בנוגע לאוכל ואם תצליחו לספק אותם על ידי דוכני אוכל מסוגים שונים זו יכולה להיות חוויה ממשית עבורם שעוד ידברו עליה שנים קדימה. עם כל ההתלהבות מהזמנת דוכני האוכל – כדאי לשים לב שלא ליפול על חברה חובבנית או כזו שתזלזל בהזמנה שלכם. ישנן חברות אשר פחות אכפת להן מטריות המזון או מעבודה אסתטית ונקייה עם האוכל. חשוב לעבוד עם כפפות, לשמור על ניקיון הדוכן והמטבח שבו מכינים את האוכל וכמובן להשתמש בחומרי גלם טריים ואיכותיים בלבד. דבר נוסף שאתם רוצים לוודא הוא את נושא הכשרות של חומרי הגלם, הכלים אתם הם מבושלים וכו'. לבסוף, בדקו כיצד יוצגו הדוכנים, בקשו לראות תמונות וכיצד לשלב אותם בתפאורה ובשטח שבו ייערך האירוע.